55questions-quiz, tagged by Wendy..
∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽
01. Honestly, what color is your shirt?
Ans: Blue, primary school PE-shirt.. lol..
02. Honestly, whats on your mind?
Ans: Hw long do i nid 2 take 2 finish tis quiz?
03. Honestly, what have u done yesterday?
Ans: Went 2 school as usual, have NP training in the afternoon.
04. Honestly, have you ever been in love?
Ans: Maybe?
05. What do you do when you're mad?
Ans: Hugged sth/ tok 2 somebody?
06. What's the worst things you've done when you were very mad?
Ans: Irritate ppl lol...
07. Ever made anyone cry?
Ans: Yes.. Accidentally hit someone...
08. Do you curse when you're mad?
Ans: No.. No use wat?
09. When was the last time you really cried?
Ans: Juz few days ago..
10. Ever cried yourself to sleep?
Ans: Think so
11. What usually makes you cry?
Ans: Dunno... Got many reasons lor...
12. Are you normally a happy person?
Ans: Ya..
13. Does being with your friends makes you happy?
Ans: Yes:)
14. When people say they think you are good looking/pretty, do you get happy?
Ans: No1 say miie pretty lor..
15. Is there someone who you like at the moment?
Ans: I LIKE all my frens:) heehee..
16. Have you ever given or been given a rose?
Ans: Ya.. But not real one lah..
16. What is your all-time favorite romance movie?
Ans: Dunno..
17. Do you believe in love at 1st sight?
Ans: Maybe?
18. Do you believe that everyone has a soul-mate?
Ans: Kinda?
19. Have you ever had your heart broken?
Ans: Ya..
20. Wht do you think about long-distance relationships?
Ans: Nice~ So have more things 2 tok about
21. Wht do euu tink of online relationships?
Ans: Possible?
21. Have you ever seen a friend as more than a friend?
Ans: Maybe?
22. Do you believe the statement, "Once a cheater always a cheater?"
Ans: No.. Ppl wil change mah..
23. Do you usually fall for the right boy/girl?
Ans: Dunno..
24. Wht colour make euu tink of LOVE?
Ans: Purple, white?
25. What are your views on gay marriages?
Ans: Dunno..
26. Imagine you're 79 & your spouse just died, would you re-marry?
Ans: No... So old liao, 有人会要meh? heehee~
27. At wht age did euu start noticin th opposite sex?
Ans: 4got liao, cant remember..
28. Would you date some1 older or younger thn euu?
Ans: Depends on if I lyk tat person or not?
29. Hw many kids do euu wan?
Ans: Nvr think bout tat b4, dunno..
30. Do euu tink some1 lykes euu at th moment?
Ans: Dunno..
31. Do euu lyk any1 be4??
Ans: Ya, but lyk only lor
32. Do euu believe euu truly luv onli once?
Ans: I dunno
33. Whts th 1st letter of their names?
Ans: Dun tel eu~
34. Hav euu had ur 1st kiss yet?Wif hu if applicable?
Ans: No
35. R euu single??
Ans: Yes
36. Hw many boys hav euu gone out wif?
Ans: Huh? Wat u mean?
37. Hav euu br0ken some1's heart??
Ans: Ya..
38. Do euu wan 2 b single or attached whn euu r old?
Ans: Dunno..
39. If euu were stranded on an deserted island wif ur enemy wif no food,wht wil euu do?
Ans: Nvr think bout it b4..
40. Whn some1 catches ur eye wil euu mak eye contact or avoid?
Ans: Avoid bah?
41. Wht colour is ur comb?
Ans: Black
42. Hw do euu noe tht euu r in luv?
Ans: Dunno..?
43. Th ting euu luv abt bein in a relationshipp??
Ans: Dunno..?
44. Th ting euu luv abt bein single?
Ans: More freedom
45. Wil euu give up ur dream 4 th 1 euu luv?
Ans: Not sure..
46. Do euu talk alot??
Ans: Ya..
47. Fav ice-cream flavour?
Ans: Chocolate,strawberry..
48. Could euu date some1 u knew v long?
Ans: Maybe?
49. Do euu gt jealous easily?
Ans: No bah?
50. Is thr such ting as a PERFECT relationshipp??
Ans: Dunno?
51. Hw important is trust??
Ans: Veri veri important..
52. Is lookin gd important?
Ans: Dunno?
53. Do euu chew on ur straws??
Ans: Yes..
54. Th kind of ppl euu r 1st attracted 2?
Ans: Erm.. Dunno..
55. Wht is sth euu say often?
Ans: "Dunno"..
∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽10 people 2 do this quiz∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽
♥ChaoMin
♥"干爹"
♥Christian
♥WeiKian
♥SiowQuen
♥WeiXuan
♥WeiHock
♥Jocelyn
♥YuQi
♥Jean
*Finally finish!!! Tis quiz even longer than yesterday's!!*
5:12 AM